Testimonials

Lees wat voormalige opdrachtgevers te zeggen hebben over Tjarda:

Claudia en Timothy Lek:

Wij hebben de samenwerking met Tjarda als zeer prettig ervaren. We hebben veel leuke reacties gekregen op de kaart en ook op het doek dat inmiddels bij ons in de woonkamer hangt. Tjarda heeft onze wensen goed weten te vertalen in het uiteindelijke ontwerp en wij bevelen haar dan ook van harte aan.

Marcel & Heidi Los:

Al zoekend naar een leuke trouwkaart maakten wij op internet kennis met Tjarda. Meteen sprak haar manier van ontwerpen aan: helder, fris en kleurrijk. De contacten – veelal via email – verliepen duidelijk, snel en plezierig.

De fase van schetsen ontwerpen en ontvangen is heel leuk want dat is het moment dat je kiest voor een bepaalde stijl. Het ontwerp proces is heel speciaal omdat je met elkaar naar het eindresultaat werkt en groeit. Als de kaart tenslotte klaar is en verzonden, dan denk je dat je het leukste hebt gehad, maar eigenlijk begint het feest dan nog eens opnieuw. De reacties van mensen zijn echt superleuk! Bijna iedereen geeft iets terug over (het ontwerp van) de kaart, allemaal heel enthousiast en positief… Mensen krijgen door het ontvangen van de kaart ook echt zin in de dag, zo zeggen ze. Deze impact van de kaart hadden wij van te voren niet bedacht of verwacht en maakt het allemaal extra leuk.

Kortom, kies voor een kaart van Tjarda want dat maakt `je dag’ al weken van te voren heel bijzonder!

 

Anoniem:

Zeer prettig en vlot samenwerking. We zijn erg tevreden met het resultaat en kregen veel leuke en spontane reacties van onze gasten te horen in het bijzonder over de twee katten in het fietsmandje. Mensen die ons goed kennen vonden dat heel erg leuk.

Nogmaals bedankt Tjarda!!

Marlies en Johan:

We vonden het erg fijn dat alles via de e-mail geregeld kon worden. Nadat we onze wensen aan je hadden gemaild ben je gelijk aan de slag gegaan met een drietal schetsen. Hieruit hebben we degene gekozen die het meest bij ons pastte. Na wat heen en weer gemail is de uiteindelijke kaart ontstaan. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze familie en bruiloftsgasten.

Heel origineel vonden ze het. Het ontwerp hebben we zelfs laten terugkomen in onze bruidstaart!

 

Monique Bak en Anna Essenius, Mensendieckpraktijk Oud-Zuid (Amsterdam)

De creatieve manier waarop aan onze opdracht (de verhuizing van onze Mensendieckpraktijk) invulling is gegeven, vinden wij ontzettend leuk. De kaart straalt professionaliteit uit en dat is precies waar wij voor staan! Ook qua samenwerking is het allemaal goed verlopen; de snelle uitvoering van de opdracht en de heldere communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren.

Bas & Bregje:

“Heel fijne samenwerking, alle afspraken worden nauwkeurig nagekomen. Is toch best bijzonder voor zaken doen via internet!

Alle ontvangers zijn heel enthousiast over ons kaartje. “Tenminste niet zo’n standaard trouwkaart” en “Echt helemaal jullie” zijn een paar opmerkingen. Mensen gaan de kaart ook echt bestuderen om te bekijken wat er allemaal in de tekening te ontdekken valt.

We zijn zelf heel blij met de kaart. We wilden iets anders dan anders, geen traditionele kaart, maar iets dat echt bij ons paste, en daar ben je zeker in geslaagd :-)